KARABÜK / MERKEZ - TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi İlkokulu

Nis

Eğitim Kenti KARABÜK Projesi Nisan Ayı Etkinliklerimizi tamamlamış bulunmaktayız.

Ordusu galip gelsin diye;

Son lokmasını  cepheye gönderen,

Yüce Türk Milletinin çocukları,

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

Nis

İklim Değişikliği Konferansını gerçekleştirdik.

Mrt

Eğitim Kenti KARABÜK Projesi Mart Ayı Etkinliklerimizi tamamlamış bulunmaktayız.

Mrt

1.    Yabancı Dil Karabük’ e Yabancı Değil projesinde Mart Ayı etkinliklerimiz.

Mrt

TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi İlkokulu ve Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından, “21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü” nedeniyle düzenlenen etkinlikte down sendromlu bireyler gönüllerince eğlendi.

Mrt

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü'nün  yapmış olduğu kampanya ile Ramazan Kolilerimizi hazırladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin uygulama kılavuzu  Mart ayı eylem planı kapsamında pazen tahta masal anlatımları gerçekleştirildi.

TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi İlkokulu  öğrencilerimiz  proje kapsamında  öğretmenleri tarafından sınıf seviyesine ve öğretim programlarına uygun olarak önerilen Masal Okumaları faaliyetlerinde belirtilen "Pazen tahta kartı, figürlerle ve manyetik tahta kartları ile anlatımı",gerçekleştirilmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz 2/A Sınıf Öğretmeni Yüksel TÜKENMEZ 'in kordinasyonunda programımızı gerçekleştirdik.Etkinlikte emeği geçen başta TOKİ Cevizkent Okulları Türkçe Öğretmenlerimizden Şehnaz ALTUN olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Eğitim Kenti KARABÜK Projesi Şubat Ayı Etkinliklerimizi tamamlamış bulunmaktayız.

Şbt

Eğitim Kenti Karabük projesi kapsamında Anasınıfı Öğretmenimiz Kevser KAHRAMAN atık malzemelerden dönüşüm yaparak öğrencilerimize kostüm partisi düzenledi.

Şbt

Eğitim Kenti Karabük projesi kapsamında alt proje dallarından Kültürel sanatsal,sportif ve sosyal faaliyetler dalında okulumuz 4/B sınıfı öğretmen ve öğrencileriyle sinema etkinliği düzenleyerek Kral Şakir Devler Uyandı animasyon filmini izleyerek birlikte öğle yemeği yediler.Sınıf öğretmeni Pınar MERMER, Eğitim Kenti Karabük projesi kapsamında sosyal etkinliklere önem verildiğini ve bu etkinliklerin öğrencilerimizin sosyal gelişimine olan katkısını dile getirdi.

TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi İlkokulu olarak değerler eğitimine önem veriyoruz.