KARABÜK / MERKEZ - TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi İlkokulu

Ara

Karabük İl Birinciliği Satranç Turnuvasında Kendi yaş gruplarında 2 öğrencimiz il birincisi, 2 öğrencimiz il ikincisi, 2 öğrencimiz il üçüncüsü oldular.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Geleceğin mimarı, eli öpülesi,saygıdeğer öğretmenlerimizin değerleri bir güne sığdırılamayacak kadar büyüktür.Herzaman değer verdiğimiz bizleri geleceğe hazırlayan ve hayatımıza ilmek ilmek yön veren sevgili öğretmenlerimizin gününü TOKİ Cevizkent Okulları olarak kutluyoruz.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA PROGRAMINI OKULUMUZ ÖĞRETMEN,VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ DAMGASINI VURDU.

Öğrencilerimizle

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ve TCDD Karabük Gar Müdürlüğü işbirliği ile Karabük Gar Müdürlüğü personeli tarafından Demiryolları Genel Müdürlüğünden gelen eğitim ekibi  öğrencilerimize yönelik "Hemzemin Geçit" eğitimi verildi.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü kuruluş yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilimizde büyük bir coşku ile kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi okulumuzda da coşku ve gurur bir arada!

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

2023 Erasmus Days  9-14 of October 2023 Erasmus Günleri Etkinlikleri

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI VE 1. SINIFLAR KURA TARİHLERİ BELLİ OLDU.

1) OKULUMUZ 1. SINIF KURALARI 31/08/2023 TARİHİNDE SAAT 10.00 DA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

2) OKULUMUZ ANASINIFI KURALARI 31/08/2023 TARİHİNDE SAAT 11.00 DA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

Kura çekim törenimize katılmak isteyen velilerimiz okulumuz konferans salonunda belirlenen saatten 10 dakika önce gelmek suretiyle katılım sağlayabilirler.

Haz

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Karne Törenimizi mezun ettiğimiz öğrencilerimizin haklı gururu ve burukluğu içinde tamamladık.

Haz

TOKİ Cevizkent Okulları olarak sosyal etkinlik ve sportif faaliyetlerde de adımızdan söz ettiriyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve bakanlığımızın kordinesinde gerçekleşen Karabük Minikler Satranç turnuvasında okulumuz öğrencileri madalya ve kupalarla bizleri onurlandılar.

May

Geleneksel olarak yapılan TOKİ Cevizkent Okulları Futbol turnuvasının 1.bölümü olan ilkokul sınıflar arası futbol turnuvamızı gerçekleştirdik.

May

Okulumuz 4/A sınıfı öğretmenimiz Muharrem KASAPLI ve 4/B sınıfı öğretmenimiz Cengiz ŞABANOĞLU öncülüğünde Ankara Kültür gezisi gerçekleştirildi.

Ordusu galip gelsin diye;

Son lokmasını  cepheye gönderen,

Yüce Türk Milletinin çocukları,

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK bayramınız kutlu olsun.