KARABÜK / MERKEZ - TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 108. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz 1/A Sınıf Öğretmeni Yüksel TÜKENMEZ 'in kordinasyonunda programımızı gerçekleştirdik.Etkinlikte emeği geçen başta TOKİ Cevizkent Okulları Türkçe Öğretmenlerimizden İbrahim DEMİR öğretmenimiz olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Karabük İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Erdal ÜNGÖREN ziyarette bulundular.

Şbt

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer önccülüğünde , 2022-2023 eğitim öğretim döneminin ikinci yarı yılının başlayacağı 6 Şubat tarihi itibarıyla 5 milyon öğrenci için kademeli olarak hayata geçirilen ücretsiz yemek uygulamasına ilişkin hazırlıklar tamamlandı.Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda bizde okulumuz öğrencilerine beslenme etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ock

TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi İlkokulu olarak 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı 1.dönem karnelerimizi dağıttık.Öğrencilerimizin karne heyacanını hep birlikte yaşadık.

Ara

Karabük Valimiz Sayın FUAT GÜREL ve eşleri saygı değer hanımefendi ile birlikte, İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ'ın rehberliğinde Toki Cevizkent Okullarına bir takım ziyarette bulundular.

Ara

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlamaları Kent Meydanında devam etti.

Ağu

1) OKULUMUZ ANA SINIFI KURALARI 02/09/2022 TARİHİNDE SAAT 10.00 DA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

2) OKULUMUZ 1. SINIF KURALARI 02/09/2022 TARİHİNDE SAAT 11.00 DA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

KURALAR, COVİD 19 PANDEMİ KURALLARI KAPSAMINDA BİR ÖĞRENCİ İÇİN  SADECE 1 VELİ  KATILIMI İLE  GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR!

Haz

Sınıf öğretmeni Muharrem KASAPLI ve sınıf annesi Pakize KÜÇÜKZOROĞLU'nun organize ettiği pikniğe, tüm öğrencilerin yanı sıra çok sayıda veli de katıldı. Piknikte, bağlama eşliğinde şarkılar söylendi, futbol oynandı ve çeşitli yarışmalar yapıldı. Öğrencilerimiz tüm yılın yorgunluğunu doyasıya eğlenerek attı.

Haz

4/A Sınıfı, yılın yorgunluğunu sınıf öğretmeni Yüksel TÜKENMEZ 'in düzenlediği Aladağ Mesire Alanına yapılan piknikle attılar. TÜm öğrenci ve velilerin katıldığı piknikte öğrenciler doyasıya eğlendiler.

May

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen "Süt Tüketimini Artırma Kampanyası" ve "21 Mayıs Dünya Süt Günü" etkinlikleri kapsamında Karabük İl genelinde bulunan ilkokul 1. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik "Sağlıklı Büyümek İçin Her Gün İki Bardak Süt İçiyorum" konulu resim yarışmasında öğrencimiz Elif Miray KORKMAZ il 3. sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

May

4B sınıfı öğrencisi Melisa Rana AKTAŞ Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulunun düzenlemiş olduğu Mangala Turnuvasında il 2.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.