KARABÜK / MERKEZ - TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi İlkokulu

May

Değişik vesileler ile gerek okul içinde gerekse okul dışında öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz biraraya gelerek moral ve motivasyonlarını arttırıcı faaliyetlerimiz devam ediyor.

May

TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi Ortaokulu ve İlkokulu öğrencilerimizden toplum hizmeti sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Şehit Aileleri Derneği ne ve ardından Beşbinevler Şehit Mezarlığına ve son olarak da Şehit Ömer Bilal AKPINAR ın Safranbolu daki kabirlerine ziyaret gerçekleştirildi.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz 23 Nisan Konulu Pano Hazırlamıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

4B Sınıfı öğrencilerimizden "Elif YURTSEVER", "3 Nisan Satranç Turnuvası"nda İl 3.sü Olmuştur.

Mrt

Baharın gelmesi ile birlikte okul bahçesinin düzenlenmesi, ağaç diplerinin temizliği ve bakımı ile okul girişinin çiçeklendirme çalışmaları devam etmektedir.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart "İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ" VE "MEHMET AKİF ERSOY´ U ANMA GÜNÜ" etkinlikleri yapıldı.

Mrt

İl Sağlık Müdürlüğü Ekipleri tarafından Organ Bağışı hakkında bilgi verildi ve organlarını bağışlamak isteyen öğretmenlerimizin işlemleri yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine AFAD ekipleri tarafından deprem, yangın, tabii afet konularında bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme sonunda ise uygulamalı olarak yangın söndürme tatbikatı okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi.

Ock

2-B sınıfı öğrencileri 100.Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen BOSSPHORUS SİRKİ ne gitmişlerdir.

Ara

Okulumuz ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokulu öğrencilerine Mevlid-i Nebi Programı yapıldı.

Ara

Küçükler Satranç Turnuvasında 4/B Sınıfı Öğrencilerinden Elif YURTSEVER ve Zeynep DEMİRCİ kendi yaş gruplarında il 1.si olmuştur.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programı yapıldı. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Rehber Öğretmenimiz Semra ŞEN tarafından öğrencilerimize İyi Dokunma Kötü Dokunma, İstismardan Korunma, Verimli Ders Çalışma ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı konularında seminer verildi.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ ü aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünde saygıyla ve minnetle andık. Öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz anma programında duygu dolu anlar yaşadık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.